پدر کیک ایران به 2030 گفت: سلامت مردم خط قرمز من است
پدر کیک ایران به 2030 گفت:
میخواهم در کتاب گینس ثبت اثر داشته باشم / سلامت مردم خط قرمز من است
استاد محسن رجبی ارهانی، در گفت وگو با خبرنگار تازههای 2030، به علاقه مندی خود به حرفه قنادی اشاره کرد و گفت: از همان بچگی فرد بسیار سختکوش و با اراده ای بودم و با وجود تمام سختیهای پیش رو، سعی کردم، با باور خودم زندگی کنم. در حال حاضر که طراح و تولید کننده کیک و شیرینی در ایران هستم به صراحت میگویم که به هیچ وجه فکر نمیکردم روزی قناد شوم و از این بابت بسیار خوشحال هستم.
این جوان نمونه کشور ادامه داد: انواع و اقسام کیک و شیرینی را در قنادی خودم واقع در شهر اصفهان تولید و به فروش میرسانیم و خیلی خوشحالم که هنرمندان عزیز هم مشتریهای ما در حمایت از برند شیرینی آنالی هستند.
این مدرس صدا و سیما، آموزش را بخش مهمی از کار خود دانست و گفت: بخش مهمی از کار من آموزش درست و حرفه ای به علاقه مندان این حرفه است که در پایان به آنها مدرک معتبر داده میشود. آموزشی که بر پایه صداقت، شیوه درست اجرای کار و کشف توانمندیهای افراد در این زمینه است که خداروشکر میزان رضایت هنرجویان را به همراه داشته است.
وی در توصیه ای به جوانان گفت: خیلی انگ نا امیدی و نمیشود به خود نزنید. تا میتوانید مثبت فکر کنید و با اعتماد به نفس بالا در هدفی که در ذهن دارید با عشق قدم بردارید. من به شخصه کودکی بسیار سختی را پشت سر گذاشتم اما خدارا شاکرم که با دعای خیر مردم، امروزه تا حدی توانسته ام در زمینه قنادی برای خودم حرفی برای گفتن داشته باشم و تمام موفقیتهایم را مدیون خودباوری و تلاش شبانه روزی ام میدانم.
این کارآفرین تصریح کرد: مردان بزرگ از کوچک ترین چیزها ایده میسازند و من برای طراحی و تولید کیکها بسیار سعی کرده ام که از خمیرمایه خلاقیت استفاده کنم و محصولاتی را تولید کنم که هم به شکل ظاهری متفاوت است و هم از سلامت و ارزش غذایی خاصی برخوردار است چرا که خط قرمز من سلامت مردم است.
این جوان نخبه قنادی، در پایان افزود: یکی از بزرگترین آرزوهای من این است که به عنوان یک تولید کننده زحمتکش و اخلاق مدار که سختیهای زیادی را در این راه متحمل شد تا به این درجه از موفقیت برسد در کتاب گینس ثبت بشود.
خبرنگار: حامی کوماهی